16 Nisan 2013 Salı

Aklıma gelen başıma geldi :((((


Tarihe not düşelim : 04.04.2013 Kızımın saçlarını kestirdik...
 
Bizi tanıyanlar bilir saçımız çok kıymetlidir bizim!!! Doğdu doğalı kestirmemiştim. Önceleri zaten çok azdı. Annemin "bir yaş bir traş" ısrarlarınada boyun eğmedim :))) Sonra büyüdü kendi istemedi. Ve nihayetinde öğretmeninin ve benim ısrarlarıma dayanamayıp azıcık ucundan aldırmayı kabul etti ballı lokmam:)))



Genelde sakindi. Tabii kesim örtüsü kaosunu atlattıktan sonra. Daha örtüyü kuaförün elinde görür görmez kendini koltuktan aşağı bir attı adam ne olduğunu şaşırdı. Hata bende ama uyarmalıydım:)))


O saçları tek tek toplattım önce tarttırıp parasını verecektim sonrada hatıra olarak saklayacaktım. Ama nafile :((( Akşam yatarken saçları kaldırıyım kadın yarın bunları atar dedim sonra yok canım niye atsın ki mutlaka buraya konmasının bir amacı olduğunu anlar diye düşündüm ve yattım. Temizliğe gelen teyzemiz "bunlar oturduğu yerde saçı kesip buraya koymuş" diye bir güzel yorum yap kendince ve temizlik sırasında saçları çöpe at :((((((

Delirdim ama nafile yapacak hiçbirşey yoktu, bir sonraki sefere inşallah dedim ve sakinleştim. Tabii tekrar o koltuğa oturtabilirsem Nehir Naz'ı. Rapunzel olacakmış artık saç kestirmek yokmuş:))))


13 yorum:

  1. o saçlar saklanmalıydıııııııı :( ama kökü Nehir Naz da diyerek geçiştiriyorum ihmalkarlığını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhhhhhhhh Pınar ahhh ne desekte boşşşşşş bencede saklamalıydımmmm:((((

      Sil
  2. sıhatler olsun ballı lokmaya :)
    küçükken benim için de çok kıymetliydi saçlarım.biz de saklamıştık kesinlen saçlarımı.keşke yine de size sorsaymış,ilk kez kestirmişsiniz ya hatıra olurdu size de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :))
      Keşke sorsaydı ama sormadı :(((

      Sil
  3. anlıyorum sizi bende kızımın ilk saçını saklıyorum hatta sonrakileride hatta kendiminkinide:P ama üzülmeyin kökü kuzuda nasıl olsa:)

    YanıtlaSil
  4. Atılmasaymış iyiymiş ama neyse diyelim artık...
    Bu arada tartma işi ne kuşum yaaa, ondan kusur kalmışım bak ben :))

    YanıtlaSil
  5. saglik olsun,olan olmus
    uzulme..
    bir dahaki sefere insallah

    YanıtlaSil
  6. aaa çok üzüldüm ben ya.. bir daha ki sefere inşallah.. ben de dilanın ilk kesilen saçlarını saklamayı unutmuştum.. aklıma bile gelmemişti.. sen en azından saklamaya teşebbüs etmişsin :)

    YanıtlaSil
  7. :((((Keşke sorsaymış:( Ne kadar değerli olduğunu tahmin edebiliyorum,oğlum olmasına rağmen saçı uzadığında çok zor kestireceğim.Olsun üzülmeyin,2.kesimi saklarsınız.Bazen oluyor böyle şeyler,ben de bazı ilklerini kaçırdım,kaydedemedim,resim çekemedim.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. Bizde saç kestiremeyenlerdeniz. Geçen gün eşim yazın sıcakta rahatsız eder belki kestrisek mi acaba deyince bile gözyaşımı tutatmadım. Sanırım uzun süre kestirmeyeceğiz. Bu yazınızdan da ders almış oldum ki saçını hemen tokalyı albümümüze kaldıracağım. Bende çok üzülürüm yoksa.

    YanıtlaSil
  9. o saçlar anneler için çok değerli oluyor ama olan olmuş :(ben kızımın saçlarını sakladım. bizim saç kesimi hikayemizde burada..

    http://azraecrin.blogspot.com/2013/04/saclarm-kesildi.html

    YanıtlaSil
  10. Ay ay ay ay bu nasıl şirinlik! :) Nazar değmesin, fena tatlı. Hele son fotoğraf :) Olsun ya, saçları saklayamadım diye üzülmeyin, gidene bitene çare yok, böyle tatlı bir kıza sahipsiniz ya bence en önemlisi de bu! :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...