28 Şubat 2011 Pazartesi

Neler oldu neler.....

Yine kavuştuk sevgili blog... Bu arada kocamannn 291 izleyici arasında sadece Nil beni merak etmiş ya aşkolsun size!!! Teşekkürler Nil. Kötü birşey yok Allaha şükür. İzinliydim ve bu arada Pc arızalanınca kaldım ayazda. Blog, post hak getire anlayacağınız:)))

Bugün işe başladım. 10 günlük tatilin ardından biraz zor oldu ama geldim yine kürkcü dükkanına. Gelelim havadislere...

Sıkı durun size bomba gibi bir haber. Armudun sapı, üzümün çöpü dedim ama sonunda bakıcıyı buldummmm. Geçen salı başladı. Dünya tatlısı bir kadın ve en önemlisi Nehir Naz çok sevdi. Çok endişeliydim biliyorsunuz ama anladım ki boşuna evham yapmışım. Allahım "dülen (güler) teeseee" diyor başka bişey demiyor.

Bu konuda bana görüşlerini bildiren tüm arkadaşlara teşekkürler. Kreşden yanaydı bütün yorumlar ama bu yaşda kızımı evden koparmaya anne yüreğim el vermedi anlayın beni. Böylesi daha iyi oldu gibi, bakalım göreceğiz.

Anneannemizi yolcu ettik. Onlarda beklemiyorlardı bu kadar kolay olacağını malum benim kızım biraz zordur. Baktılar ki teyzesi ile hemen uyum sağladı ertesi gün kaç kaçmazmısın. Kadıncağız evine, rahatına kavuştu sonunda:)))

Bu arada ben izinliyim ya Alpay Bey hemen kıskandı ve sancılanmaya başladı. Oğlanı doğuracak diye bekledim ama nerdeee:))) Bütün gün yatakdan çıkamadı baktım durum ciddi gece acile gittik. Taş, kum, apandisit yada ciddi bir üşütme olabilir dedi doktor bir serum ve geldik eve. Üşütmüş sanırım bir hafta yattıktan sonra dün iyileşti. Bugün işe beraber başladık.

Gelelim Nehir Naz'a... Maşallah o hep aynı yine hiç susmuyor ve yine hikaye okumaya devam:))) Dün biraz dışarı çıkardık çocuk on gündür evde patladı sıkıntıdan. Üzerimizi giyindik tam kapıdan çıkacağız;

-anneee eviden diydiyy
-ney kızım
-evidennnn
-anlamıyorum yavrum eviden ne
-anneeeee hani yayen delmiştide diymişti eyinee hatıııladınmıı

Yerim ben seni hatırladım eldiven giymek istiyormuş benim balım:))) Bu arada hatırlamayı öğrenmiş, daha önce "hııııı biydimmmm" diyordu birşeyi hatırlayınca.

Son zamanlarda bir Rocco isteğidir gidiyor. Yine bizim Yaren başrol oyuncusu. O getirmiş gelirken Nehir Naz yesin diye. Normalde ben böyle şeyler yedirmiyorum ama dün aldık. Paketi açtı;

-anneee bu yeee (R)
-evet kızım R
-anneeeee munun tek badaaağı olmayınca P oluyooo

Ayyy bu benim kız seneye okursa hiç şaşmam!!!! Yine tekrarlayacağım arkadaşlar Brain Baby Eğitim Cd'lerini şiddetle tavsiye ediyorummmm.

"şeni çokkkk şeviyom" a bir çok daha eklendi. "anneee şeni çok çokkk şeviyom"
Seviyor ama "anneeee şen tok dadısınnnn" demeyide ihmal etmiyor. Hemen tercüme ediyim çok cadıymışım:))))

Ana kız tatilin tadını doya doya çıkardık anlayacağınız. Oyun hamurları, hikayeler, boyama kitapları, oyunlar, bol kahkahalı öpüşmeler, şevişmeler....Dahada neler neler. İlerleyen günlerde hepsini fotoğraflarıyla beraber paylaşacağım sizlerle.

Hepinize mutlu bir hafta diliyorum.

12 yorum:

  1. geçmiş olsun canım.bakıcı işini hallettiğine sevindim.artık için rahattır.mutlu sağlıklı bir hafta diliyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Canım yokluğunun farkında değilim sanma ama kızımın ameliyatı sonrasında iyileşme dönemi ile uğraşırken maalesef yazamadım sana:(

    Gönlüne göre bir bakıcı bulabildiğine ve Nehir Naz'ın alışmış olmasına çok sevindim.Çok zeki maşallah Allah nazarlardan saklasın.
    Bu yarım yamalak konuşmaları çok güzel oluyor doğrusu:)
    Tekrar kusura bakma canım yoksa inan aklımdaydın...

    YanıtlaSil
  3. Bakıcı olayını halledebilmenize ve en önemlisi de içinize sinmesine çok sevindim.
    Çocuklar ne çabuk gelişiyorlar ve herşeyi ne kolay kapıyorlar değil mi ;) Biz de anneler olarak bu gelişimi şaşkınlıkla izliyoruz.. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. yeni başlangıçlarınız hayırlı olsun:) kızınıza da kocaman bir maşallah..

    YanıtlaSil
  5. sevda; Çok rahatladım biliyosun aklım çok karışıktı.

    İkiz Annesi; Seninde başın karışık biliyorum. Bugün gelir gelmez ilk işim senin blogu okumak oldu merak ediyordum miniği. Neyseki atlattınız, tekrar geçmiş olsun:)))

    Minişin annesi; İnanılmaz bir hızla ilerliyorlar ve bizi bile şaşırtıyorlar.

    Nurefşan'ın Annesi; Teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  6. hiç şebnemde merak etmiş diyen yok. Nankörsün nanköööööörrrrrr hahahahaaaaa :)))

    YanıtlaSil
  7. bakıcı iyiyse sorun yok ehhe:)

    YanıtlaSil
  8. oytunla hayat; ayyyyy seni hiç unuturmuyum sağol arkadaşım telefonla destek hattı için:)))

    YanıtlaSil
  9. manolya çok sevindim önemli bişy olmamasına ve bakıcı sorununu halletmesine. maşallah kızın gerçekten yaşıtlarına göre çok ilerde. allah esirgesin
    benimki de bize yayamaz diyor :)
    size de iyi haftalr cnm

    YanıtlaSil
  10. Zor süreci kolaylıkla atlatmışsınız. Ne güzel. Bakıcı İnşallah böyle devam eder.

    YanıtlaSil
  11. Gök; Şimdilik iyi ama belli olmuyor işte insanlar...

    Küçük Mucizem; Sağol canım. Bende yeni terfi ettim cadılığa, önceden "seni didi yayamasss seni" idim:)))

    annelili; İnşallah...

    YanıtlaSil
  12. Bakıcı bulmana çok sevindim.hayırlı olsun , hep böyle devam eder inşallah...
    Bloğuna girdim yeni postlar var mı diye inan aklıma gelmedi , nerelerdesin demek ,Basiretim bağlandı herhalde...Yoksa uzun süre post yayını görmeyince mail atarım mutlaka."nerelerdesin , sorun yoktur inşallah " diye...Kusura bakma arkadaşım...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...