11 Şubat 2011 Cuma

Kocamdan İnciler!!!


kaynak: google görsel

Erkekler biraz garip oluyorlar bilirsiniz:))) İşte bizimkinin garipliklerinden 2 seçme.

Akşam eve giderken bişeyler alınması gerekirya mesela ekmek gibi. İner arabadan alır, sanırım bizim arabanın arka koltuğu yok! uzatır poşeti bana. İşte geçen günde yine o uzatıyor ben alıyorum, o uzatıyor ben alıyorum... Neyse indik arabadan elimde bir sürü poşet;

-Alpay alırmısın şunları kolum ağrıdı
-Neden ben seni niye aldım?
-aaaa poşet taşıyım diyemi aldım, bu erkek işi al şunları
-yok ya dün akşam çay şuyunu koy diyordun o unisex bir işmiydi?

Bizim kızın hazır cevaplılığı babasına çekmiş belliiii:)))

Geçenlerde bloglarda dolaşırken (gerçekten hangi blogdu hatırlamıyorum okursa lütfen yazsın) Ya Sonra filmiyle ilgili bir yazı okudum. Yazıda neden hikayeler hep mutlu sonla biter ki bu film tamda mutlu sonun sonrasını anlatıyor diyordu.

Akşam konuşuyoruz yine. Sinemaya gidelim Aşk Tesadüfleri Sever henüz gelmemiş ama Ya Sonra geliyormuş. Onunla ilgili geçen gün güzel bir yazı okudum deyip anlatmaya başladım. Anlatmaz olaydım:))) Bir dokun bir ahhh işit.

Bizim filozof başladı evet yazıda çok doğru demiş hep öyle değil mi? Hikayeler bilmem ne zamandan kalma, şarkılarda. Neymiş efendim "benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında, sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında" Bir yıldız, bir salıncak işi götürmüşler romantikliği dile getirecek boşka şey yokmuş ki.... eee onlarda haklı ne deselerdi:

"Seni bekliyorum gökdelenin bilmem kaçıncı katında, köpük dolu jakuzim elimde şarabım..."

Ayyy bu adam beni öldürecek. Yaklaşım tarzına bakarmısınız.

Seni Seviyorum....

13 yorum:

  1. Anlaşılan bu durumdan dertlisin ama tadı hoşuna giden bir evlilik olmuş tam ayarında birebir tutsaydı karakterler evlilik muhtemelen sıkıcı hal alırdı ama ciddi boyutlarda eziyete çevrilmediği sürece böyle kadın erkek sürtüşmeleri güzel bence...

    size hayat boyu mutluluklar...

    YanıtlaSil
  2. Canım seninki benimkinden iyi anlatsam saç baş yolduracak cinsten.Ben ameliyat oldum, soran sen nasıl korkmadın bu ameliyattan diyorlar ya ölseydin diyorlar hemen benimki atılıp ne diyor biliyormusun nereye ölüyormuş daha kendini amorti etmedi :((( Aklı sıra güzel bişey demiş oluyor bunu romantik halini hiç demeyim yanii :DDD

    YanıtlaSil
  3. yani yaptığı işleri ezberler olmuş iyi mi : ) çok ayıp diyorum : )))

    YanıtlaSil
  4. benimki de dizer kursağıma hevesimi. hiç realist değilmişim. yalnız ben biraz farklıyım.talep etmem onun yapmasını beklerim. elimden poşetleri benim dememle almamalı.huyum kurusun

    YanıtlaSil
  5. Bende çalışırken "Ne olur küçükte olsa bir işin sorumluluğunu sen al. Ben onu kafamdan tamamen atayım." derdim eşime.ç Mesela çöpü kapıya koymak gibi. Yok olmadı. Emekli olduk. Çöpü hala bven koyuyorum. Ona söyleyene kadar yapıveriyorum.

    YanıtlaSil
  6. Erkeklerin hepsi aynı , doğalarında yok romantizm..Mumları yakıp masayı hazırlarım ,ilk sorusu " tv yi ne zaman açabileceğiz ? " arkasından atlı koşar gibi yemeğini yer sonra " romantizm bittiyse arka odaya geçelim mi ? " yani erkeklerin türü farklı bizden...Senin eşinde hem cinsleriyle ortak paydada buluşmuş arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  7. yaşayınca insan uyuz oluyor burdan yazınca komik geliyor.ben mesala okurken güldüm.sonra bana yapıldığında niye gülmüyorum komikse dedim.
    allah muhabbetinizi artırsın:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ahh erkekler ahhh boşa demiyorlar bunlar farklı gezegenden diye..Yazını okumadan önce ben de benzer birşeyler karaladım bu akşam benimki hoş bir gülümseme bırakmıyor dudaklarda ama şikayet konusu cins aynı cins:))

    YanıtlaSil
  9. Ablam bence bu hazır cevaplılık;Kızımı çok kınadınya onunla alakalı olsa gerek...)

    YanıtlaSil
  10. bize çamur atarlar ama yok işte..erkeklerin kafası da algısı da farklı çalışıyor...al benimkinden de o kadar....

    YanıtlaSil
  11. @ysun; evet canım hep derlerya zıt kutuplar birbirini çeker diye allahdan tadında bizimkisi...

    senemcabuk; espri kabiliyetleri çok gelişmiş bunların:)))

    mine; ?????

    Küçük Mucizem; bence beklenti=hayal kırıklığı nasıl olsa düşünmeyecek o nedenle söylemek en doğrusu...

    hüznün tadı; ahhh ahhh açma yaramı:))) her akşam saat 7de çöpleri hatırlatmaktan bıktım. Çoğu zaman koymaz ertesi gün yine ben koyarım....

    içimizdeki karnaval; hepsi aynııııııı yapacak bişey yok

    sezobigo; teşekkürler:)))

    İkiz Annesi; alıştık artık onların bu haline...

    Nehir İda; Kesinnn hepsi aynı!!!!

    TEYZOŞ; Babasınında payı var ama:)))

    neselihaller; Sonuç defalarca dediğimiz gibi hepsi aynııı...

    YanıtlaSil
  12. adam ne yapsin olayin gercekciligini vurguluyor. biz kadinlar hayal dunyasinda yasiyoruz bazen..romantizm dedikleri seyin ne oldugunu erkekler hepimizden iyi biliyor aslinda onlara hak vermek gerek :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...