17 Ağustos 2011 Çarşamba

Meleğimin hayalleri...

Hafta sonu teyzemiz geldi. İyiki de geldi Nehir Naz çok özlemişti kuzenlerini. Yaren ve Yağız sayıklıyordu miniğim.

"anneeeeee yayenin sesini duydum sanki" , " anneeeee sesimi biden yayeninkine bensettim öööle çıktı  diiii-illlmi" , "anneeee yayen delseeee paaamakkk boyalayla oynasak sonyaaa banyoya dirip havuzumu dolduyup yıkansak" . "anneeee yaaaaızzzz abimide dülen yüze dötüyüymüyüzzz"

Kısacası hasret bitti bu hafta sonu. Madem kızım hayal kuruyor, bize onları gerçekleştirmek düşer:)))) Parmak boyalarla oynandı. Tabii Nehir Naz teyzeden yüz bulup olayı dahada abarttı... havuz doldurulup banyoya girildi ve saatlerce çıkılmadı:))))

Fotoğraf yok ne yazık ki. Makinanın pili bitti ve koskaca 2 gün belki yüz defa söyledim ama bir allahın kulu o pilleri değiştirmedi:(((( Ben mi değiştirseydim. Ama bu mümkün değildi malum ramazan ve misafirim vardı. Bu haftasonu ben yemek yaptım, pil değiştirmeye hiçççççç vaktim olmadı:)))))

5 yorum:

  1. gözünüz aydın teyze gelmiş, ev şenlenmiş, nehir naz ve annesi çok mutlu olmuş..

    YanıtlaSil
  2. Benim kızım kuzenlerini tanımıyor. Hepsi uzakta. Ve senede bir ya görüyor ya görmüyor. Nolacak bizim bu yalnız halimiz?

    Manolya ben bu çok bilmiş kızını ısırmak istiyorum. gıdıklamak istiyorum. yere yatırıp boğuşmak istiyorum.Dilli düdük

    YanıtlaSil
  3. öz'üm; Teşekkürler:))

    Nilhan - Küçük Mucizem; Tabii bence hiçbir mahsuru yok ama baştan uyarıyım sonra demedi deme eee malum biraz cadıdır kendileri:)))

    YanıtlaSil
  4. Ay Yayen in sesini demi duyuyor a rtık ...Akıllı bıdığım çok şirin , hayallerine kavuşmuş..Ohh aprmak boyalarla da oynamış daha ne olsun annesi.Sırada ki hayali nedir acaba ?

    YanıtlaSil
  5. şirine büyüdkçe pek az yazıyorsun niye?sayfama uğra mimlendin.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...