3 Ocak 2011 Pazartesi

Kınamadım da ama:)))

Annemin meşhurrrr lafı;

"Dileme gelmez başına, kınama kalmaz akşama"

Kimi kınadım bilmiyorum ama bildiğim; çok sinir olurdum böyle saplantısı olan çocuklara. Sen sinir ol dur:))) Bengisu ve havlumuz, vazgeçilmez yatak arkadaşlarımız.

Meme emeceği zaman önce havlusunu arayıp buluyor sonra yanıma geliyor, bekliyor...

-Ne oldu kızım?
-anneee haaaa (bu havlunun kısaltması)
-Tamam kızım havlu (anlamamazlığa veriyorum)
-annee veyyyyyyyyyy veyyyyy
-Ne istiyosun yavrum?
-anneee meme veyyyyyyyy

Yani anlayacağınız havluyu kapıp geldimi anlaki meme verilecek:)))

Bengisu'yu unutmamak lazım. Allah'dan emerken onu aramıyor. O yatarken aklına geliyor. Eğer onun uykusu gelmediyse kızımında uykusu yok demektir. "Bensuuuu uyumuyooo anne"

Birde evden çıkarken çantaya ilk konulacakların arasında bengisu:))) Geçen gün annaneye giderken unutmuşuz, tam arabaya bindik aklına geldi. "anneeeeeeeee dön... bensuuuu evde kaldı anneeeeeeeeee didip alalım" diye gidene kadar ağladı:((

8 yorum:

  1. aslında iyi tarafları var birşeye sadakatle bağlı olmasının bence.. mesela Selim hiç birşeye takılmadı.. şimdi odasında korkuyor, yatağında elan.. sevdiği bir şey olsaydı güvende hissedebilirdi.. diyelim yabancı bir yerde kalacak Bengisu güven verebilir ona.

    YanıtlaSil
  2. kesin sen büyük bi laf etmişsindir hahaha :)))

    YanıtlaSil
  3. Hepsinde var bir takıntı demekki ve anlaşılan benimkiler normalmiş:)
    Berrağın vazgeçilmezi pikesi o olmadan asla yatmaz Melisanında vazgeçilmezi pana sı yıkanmasına bile izin vermiyor.Geçenlerde çaktırmadan yıkadım ama çıldırdı resmen kendisi gibi kokmuyormuş:))

    YanıtlaSil
  4. arkadaşımın kızı da battaniye konusunda böyle takıntılı... atık taşınacak hali kalmadığı halde parçasını taşıyor, gene taşıyor...

    YanıtlaSil
  5. benim bir arkadaşımın kızının da battaniye tutkusu vardı. yazın sıcağında tatile gittiklerinde bile yanlarına ilk aldıkları battaniyeydi. isilik olurdu battaniyesinden vazgeçmezdi cadı :)

    YanıtlaSil
  6. Hay Allah ben yazıyorum yorumum yok oluyor anlayamadım ama neyse kısaca şöyleydi;
    Ben de kimseyi kınamadım ama benimkilerin de takıntıları var Berrak Pikesine Melisa Bebekken onu sardığım Panasına aşıktır onlar olmadan asla yatmazlar.
    bu yaşlarda böyle oluyorlar demekki:)

    YanıtlaSil
  7. Bir dönem tüm çocuklarda bu tarz şeyler oluyor. Kızımın Ayşesi vardı her yere taşıdığı. Arkadaşımın kızı da dantel olmadan uyumazdı.

    YanıtlaSil
  8. bizim ufaklıkta benım şalım olmadan oyun oynamıyo
    cantasını almadan dısarı cıkmıyo.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...