22 Aralık 2010 Çarşamba



Şu ortada gördüğünüz (dizideki karakterden bahsediyorum) adi adam var ya.. Ailenin reisi!!! O dört çocuğun babası!!! Suratsız...Allah onu bildiği gibi yapsın, ona başka diyecek sözüm yokkkk...

Salı gecelerimin vazgeçilmezi Osman... Öyle çok dizi izlemem. Aslında karşı olduğum için değil malum sebep Nehir Naz. Dizinin 2. bölümünün fragmanına rastladım televizyonda. Osman "babaaaaa" diye bağırıp, ağlıyordu. İçim parçalandı ve izlemeye kara verdim.

Keşke vermeseydim...Her salı ben salya sümük ekran başında. Olumsuz birşey olmasına gerek yok...O masum, çaresiz, ne yapacağını bilmeyen çocuk beni perişan ediyor.

Dün ki bölüm; aile yine perişan, çocukların hepsi ayrı sorunlu, baba sevgilisiyle mutlu,mesut!!!

Hep söylerim bunu sevgiye saygım sonsuz. Olabilir şeytana uyarsın, sevebilirsin başkasını ama erkek gibi gel anlat bunu. Karını ve çocuklarını madur etmeden ne b.k yiyorsan yeee... Ama yok bunda nerde o erkeklik? Birde yaptıkları yetmiyormuş gibi çocuklarını polis zoruyla oturdukları evden attırdı.

Attırdı da ne oldu. Ohh içim ferahladı büyük oğlan evi yaktı:))) Kimseye yar olmadı ev. Asıl beni deli eden durum bundan sonra ortaya çıktı. İnanamadım. Baba oğlundan şikayetçi oldu.

Türk Ceza Kanununda bile anne/baba suçlu çocuklarını saklarsa bu sebepden dolayı ceza almazken, sen nasıl kendi evladından şikayetçi olursun be adam...

Ve bir baba nasıl yaptığı her iyiliğin peşinden bir şart koyar. Ne iyiliği yaaa onlar senin ailen ve yapmakla mükellef olduğun görevlerin var.

Bizim bu muhteşem baba! oğlu hakkındaki şikayetini geri alacak ama bir şartı var; Osman'ı istiyor...Allah'ın gerizekalısı annesinden ayıracaksında ne olacak, çok iyi bir babaymış gibi...

Bakalım haftaya ne olacak? Anne nasıl bir karar verecek? Bir nevi 2 evladı arasında tercih yapmaya zorlandı. Ben sonuna kadar annenin yanındayım ve güveniyorum ona. Eminim verecektir ağzının payını...

12 yorum:

  1. delirdim dün akşam bende...
    Meteyi gidip alnının ortasından öpmek istedim ohhh iyi yaptın diye.. Oşerefsiz adamla büzük dudaklı sevgilisine yar etmedi ya evi helal dedim vallahi ne yalan söyliyim :)
    Amma velakin Osman konusunda Cemile çok zor durumda. Fakat ilk etapta vermemek için dirensede geçici olarak verecek gibi geliyor bana nedense :( Hadi anket başlatalım en iyisi biz bu konuda...

    YanıtlaSil
  2. Vallahi öyle bir kaptırdım ki kendini televizyon karşısında Cemileye akıl verirken buldm kendimi. Çok acıklı, zaten ağlamaya meyilli bünye yüzünden ben de ara vermiştim sonra dayanadım internetten izledim.

    Cemile sana sesleniyorum tamam vereceğim de şikayetçi olmasın sonra vazgeçtim dersin. Onun size ev konusunda yaptığı gibi.

    Umarım öyle yapar yoksa içime oturacak.

    Gerçekten güzel bir dizi umarım tadında bırakıp çok uzatmadan bitirirler.

    YanıtlaSil
  3. Şebnem harikasın:)))

    İrem; bende aynı şeyi düşündüm ama o adam yaş tahtaya basmaz birde geri alamazsa çocuğu..

    YanıtlaSil
  4. Adam evini döşemek için nafakadan vazgeçti ya..
    Haydi hep beraber Ali şerefsizini dövelim

    YanıtlaSil
  5. ay çok acıklıymış.ben aşk ve cezaya bakıyorum.oda biraz saçmalamaya başladılar.

    YanıtlaSil
  6. Küçük Mucizem; ahhh o köpeği bir elime geçirsem...

    uğurböceği; dizileri reyting uğruna uzatınca böyle oluyor işte

    YanıtlaSil
  7. :)sen benden beter olmuşun be kuzu.benim gece rüyama giriyo bu dizi.yok iyi değilim ben.izledikçe psikolojim bozuluyo.senaristi bulmak lazım:)

    YanıtlaSil
  8. Benim kalbim dayanmıyor gerçekten...

    YanıtlaSil
  9. Her yeni yıl başka bir güzel.. 2011 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  10. ay kızlar bana gülmeyin ama benim seyrettiğim tek dizi Ezel...şimdi sizi okuyunca utandım bir anda kendimden :-((

    YanıtlaSil
  11. Ay bana ali demeyiinn! Izlerken kufur uzerine kufur ediyorum o herife, Vahap'ta bana cooookk kiziyor. Ama sinir oluyorum.Olduresim geliyor

    YanıtlaSil
  12. bir cok blogda u dizi ile ilgili post gördüm
    herkes aliye gıcık karoline i ise boğmak istiyo osmana bayılıyo.
    cemileyi seviyo
    meteye hayran
    anlasılan cok dogru bir iş yapılıyo.
    roller iyi oynanıyo kast cuk oturmuş

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...