29 Aralık 2010 Çarşamba

ayyyy ne zormuş.....

Tekrar merhaba;

Bir hafta sürdü kendimi toparlayıp, mantıklı düşünmem. Hiç beklemediğimiz birşey olduğu için şoku biraz zor attık üzerimizden.

Meşhur Atasözümüz "doğduğun yer değil, doyduğun yer"
Napalım bu sefer piyango bize vurdu. İşten çıkarılsaydık daha mı iyiydi? Silkindim, kendime geldim. Ülkemizde işsizlik problemi almış başını yürümüşken benim tayine üzülmek gibi bir lüksüm olamazdı. Gereği neyse onu yapacaktık. Tedaş ve Tekel'de çalışanları aklımızdan çıkarmamamız lazım. 

Dün gittik Çorum'a. Ev baktık ama bulamadık. Arkadaşlar araştıracaklar bizim için. Ucunda ölüm yok ya, Allah dermansız dert vermesin. Yine yakın gittiğimiz yer, 2,5 saat. Ya çok uzak bir yere gitseydikleri düşünüp kendimi teselli ediyorum.

Bir önceki postuma yorum yazıp bana destek olan, tavsiyede bulunan bütün arkadaşlarıma; mail ve telefonları ile beni yalnız bırakmayan Şebnem ve Elçin arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

Bu arada L A F A N İ N O beni mimlemiş. Teşekkürler arkadaşım, ilk mimimi en kısa zamanda cevaplayacağım.

6 yorum:

  1. Allah kolaylık ve alışma gücü versin canım.Bizde gurbetteyiz 10 yıldır.İlk geldiğimde asla yaşayamam demiştim.İnsanoğlu herşeye alışıyor...Sağlıcakla

    YanıtlaSil
  2. Allah yar ve yardımcınız olsun.. ümidini korumaya çalış arkadaşım ve Allah'a dayan, inşaallah Rabbim yarı yolda bırakmaz o zaman..

    YanıtlaSil
  3. Sizin için hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Doğru söylüyorsun beterin beteri var bu devirde halimize çok şükür.inşallah en kısa zamanda istediğiniz gibi bir ev bulabilirsiniz.
    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  4. her şey güzel olacak ve bu günler anı olarak kalacak merak etme...

    YanıtlaSil
  5. Sağolun arkadaşlar. İnşallah herşey daha güzel olacak buna inanıyorum. Yaşıyap göreceğiz. Allah hepimizin yarcımcımız olsun.

    YanıtlaSil
  6. Bugün ayın 3.ü ve muhtemelen yeni bir şehirde yeni bir düzen kurdunuz?
    Bir önceki posttan ne sıkıntılı bir süreç geçirdiğinizi okudum çok haklısın endişelerinde...Umarım gönlünüze göre olur herşey umarım iyi de bir bakıcınız olur....
    Hayırlı uğurlu olsun,hakkınızda...
    Ve geçte olsa yeni yılınız kutlu olsun sevgiler,kolaylıklar...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...