14 Mart 2011 Pazartesi

Pasta = Doğum günü (Tarihin hiçbir önemi yok:))))

Aynı şeyleri yazıp durmaktan ben bıktım da bu digiturk hala geri adım atmadı ya daha diyecek birşeyim yok onlara... İş yerinde dns değiştiremiyorum, evde Nehir Naz'dan hiç fırsat yok, dolayısıyla blog hayal oldu bana. Eğer açarsa iş yerinde sadece kumanda paneline girebiliyorum. Oradan yazı yazıyorum ama nadiren yayınlıyor. Sadece gelen yorumları yayınlayabiliyorum o kadar. Ne bloguma girebiliyorum, ne blog gezebiliyorum nede yorum bırakabiliyorum. Sanmayın ki sizleri ihmal ettim tek sebep bu.

Neyse gelelim bu açıklamadan sonra haftasonumuza. Sakindi bu hafta sonu. Dışarı çıkmadan bir misafirle atlattık. Kızımla geçen koskoca iki gün:)))

Herşey iyi güzelde bizim bir sorunumuz! var. Doğum gününden sonra her pastanın üzerine mum koyup üflüyoruz. Mümkünü yok normal yiyemiyoruz. Pasta geliyor normal bildiğimiz doğum günü seramonisi:))) Daha ne kadar sürecek acaba?


7 yorum:

  1. Bizimkiler de pastaya aynı muameleyi yapıyorlar:))
    Bu arada blogspot yasağı kalkıyormuş canım gözümüz aydın:)

    YanıtlaSil
  2. Prensesin doğumgünü kutlu olsun o zaman :)
    Not: Ben seni izlemeye almamışım şimdi farkettim

    YanıtlaSil
  3. İkiz Annesi; ayyyy çok sevindim sürpriz oldu gerçekten:)))))

    birdamlacıkyağmur; evet bu çok oluyor, aslında izlemeden yorum bırakılmasa daha erken farkederiz bunu...

    YanıtlaSil
  4. ballı lokmam,sanırım daha uzun yıllar böyle sürecek...3,5 yaşındaki oğlum da mumu üflemeden pastayı kesmeme müsade etmiyor :))

    YanıtlaSil
  5. Ayyyy daha işimiz çokk desenize:)))

    YanıtlaSil
  6. bizde bu isi uzunca bir donem yaptik, hos gerci benim isime geliyordu, cunku yemegini yersen kek buluruz mumlari uflersin diyodum, oda bitiriyordu.. sonra cakmak elimizde 5-6 kere yakip ufluyoduk :))) balli lokma adi gibi masallah, birak ufleyip eglensin annesi :)) optuk xx

    YanıtlaSil
  7. yüzündeki mutluluğu görmek için kurabiyeye bile mum dikerdim ben :) ece de defalarca yaktırıp üflüyor. o pastanın adı da iyi ki doğdun pastası :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...