27 Nisan 2012 Cuma

Bu da kreşde 23 Nisan....


-anneeee ben kıyese ditmiycemmmmmm
-neden kızım
-çüntü budün palyaço delecek anneeee çok koookutucu....

Sabah bu nidalarla uyandı ama resimlere bakılırsa çok eğlenmiş. Hiçbirşey anlatmadı çünkü... bütün dün (gün) zaten çokkk yoyulmus:)))))










26 Nisan 2012 Perşembe

23 nisan unsan edemenlit ve çocut bayamııı:))))))

Nedendir bilmem her 23 Nisan'da kızım için kendimce özel birşeyler yapmak istiyorum. Doya doya, tadını çıkara çıkara yaşasın istiyorum bayramını....Bu senede Samsun'a gittik günü birlik. Tabi bu arada kreşdeki kutlama ve benim anlatımlarımla biliyor günün önemini, başlıkda onun dilinden:))))


Ne anlıyor bilmiyorum ama denizin anlamı çok farklı onda. Denize gidelim mi kızım diye sormamız bile ruh halini değiştirebiliyor.



Fayton sefamız:))))) eeee naparsın madem çocuk bayramı istedikleri olacak...


annesini meleği:))))




Yaz geldi artık, dondurmalar fora:))))




Terliklerine bakarmısınız? Hiçde sevmem, zorla aldırdı onları bana ve ayağından çıkarmıyor....


Öyle kaybettiler ki kendilerini araba, ev hatta tam karşılığı donlarına kadar her yerleri kumdu....


Biz güzel bir gün geçirdik, tam bayram havasında. Eğlendik, güldük, oynadık. Her gününüzün bayram tadında geçmesi dileğiyle.....

9 Nisan 2012 Pazartesi

Sürpriz Tatil....

Geçen sene her izin istediğimde iznin yok diyen beni kıvrandıran kurumum ne olduysa mart ayında geçmişe dönük iznim olduğunu ve kullanmam gerektiğini bildirdi. Canıma minnet, hemen dedim:))))

Ani ve zamansız bir tarih olduğu için topladık valizi doğru memlekete. İyide oldu hafta sonları yetmiyordu gezip, dedikodu yapmaya:))))

Bizim cimcime çok mutluydu, bol bol şımardı dediği dedik çaldığı düdük misali:))))



Dönüşte yemek molasını Amasya'da verdik. Çok uzun mesafeya Tokat-Çorum 2 Saat:)))) Gerçekten güzel, görülmeye değer tarihi güzellikler var. Birazda üzüldüm tabii amele diye anılan Ferhat'a:((((



Dışarda yemek yemeye bayılıyor benim minnoşum. Benimde işime geliyor tabii hazır yemek:))))


Tatil güzelde işe geçen pazartesi başladım ama hafta sonuna kadar sürdü pazartesi sendromum.... Neyse ki bugün iyiyim, alıştım iş hayatına:))))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...